JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Charge Amps laddar i tyskt parkeringssystem

Stockholmsföretaget Charge Amps, som utvecklar smart elbilsladdning, blir en del i tyska Otto Wöhr automatiska parkeringssystem som klarar nordiska förhållanden.  Det avslöjar Metrisk, exklusiv partner till Otto Wöhr i Sverige och Norge.

Det finns en växande efterfrågan på automatiska parkeringssystem som hanterar elbilar och tar hänsyn till nordiska förhållanden med mycket snö, vägsalt och vatten. Det menar Metrics, som samarbetar med tyska Otto Wöhr.  

– Detta gjorde det nödvändigt för oss att erbjuda moderna laddningsmöjligheter för våra parkeringssystem. Efter en omfattande research av marknaden var slutsatsen att Charge Amps är den mest moderna och bäst lämpade partnern för oss, säger Marius Plejdrup Rönningen, vd på Metrisk i ett pressmeddelande.

Men laddstationen måste inte enbart kunna hantera det nordiska klimatet. Den ska också vara användarvänlig, med en app-baserad styrning. Det ska helt enkelt vara enkelt att använda.

Valet föll därför på  Charge Amps laddlösning 3,7 kW Halo wallbox.

– Såväl pris, kvalitet som funktion är viktigt för oss och Charge Amps levererar på alla punkter, påpekar Marius Plejdrup Rönningen i pressmeddelandet.

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)